top of page

Bedank het oude, verwelkom het nieuwe

Mijn naam in Anouk Oosthout en ik ben de drijvende kracht achter Praktijk Senang. Alle coachingsgebieden heb ik in mijn persoonlijke leven doorlopen. Het is nu mijn missie om anderen te begeleiden op hún pad.

Van regulier naar "alternatief"

Ondanks verschillende rondes bij een psycholoog lukte het mij niet om overtuigingen écht te veranderen en patronen blijvend te doorbreken. In 2014 koos ik voor een andere route. Ik kwam terecht bij spiritueel coach Yvonne Ros. Ik hield met haar een grondige energetische schoonmaak op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. In plaats van mezelf andere gedachten en ander gedrag aan te leren, veranderde er iets wezenlijks binnenín mij. Hier begon mijn fascinatie voor het energetische.

IMG_1591.JPG

Negatieve overtuigingen

In 2017 schonk ik onverdeelde aandacht aan mijn liefdesleven. Dat was tot dan toe jarenlang een worsteling. Ik wilde mijn leven graag delen en een kinderwens was er ook. Via Facebook verscheen coach Klara Adalena op mijn tijdlijn. Ik volgde een intensief 8-weeks programma om liefde te vinden. Dit programma, de lessen en inzichten maakten een diepe, blijvende impact. 

In september 2020 studeerde ik na twee intensieve jaren af als Energetisch Therapeut (nu coach) bij Sonnevelt Opleidingen. Tijdens studiejaar 2020-2021 ondersteun ik als klasse-assistent de nieuwe tweedejaars tijdens hun afstudeerjaar.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Anouk

Over de praktijk

bottom of page