Wat is energetisch coaching

bij Praktijk Senang?

Dit is mijn overtuiging. Dat maakt dat alles met elkaar is verbonden, ook wij mensen. Elk mens bezit een energiesysteem. De doorstroming in dat systeem kan gaan haperen door energieblokkades.

Die blokkades ontstaan als gevolg van ingrijpende gebeurtenissen in je leven zoals een traumatische ervaring of het verlies van een dierbare. Het komt ook vaak voor dat blokkades zich opbouwen door overtuigingen over hoe je moet leven, zonder je af te vragen of die overtuigingen wel van jou zijn. Denk aan je opvoeding of de omgeving waarin je bent (op)gegroeid en hoe jij je daaraan hebt aangepast.

Alles is energie

Praktijk Senang reiki.jpg

Tijdens een sessie

We zitten tegenover elkaar of ik zit naast je. Jij vertelt en ik stel vragen. Tijdens een sessie ben ik zoveel mogelijk afgestemd op jouw energie.

Vrijwel elke sessie raak ik je schouders aan en soms ook het hoofd, het hoge borstgebied, rug, knieën en voeten.

 

Voor zowel de energetische afstemming als aanrakingen vraag ik vooraf je toestemming. Ook zonder aanraking kan ik mijn werk als coach doen.

Behandelmethoden die vaak aan bod komen zijn:

  • Chakra energie voelen

  • Gesprekstherapie

  • Meditatie visualisatie

  • Energetisch healing (waaronder Reiki)

  • Aura lezing

  • Aura healing

Jouw energiesysteem als werkboek

Ik heb geleerd hoe ik mij kan afstemmen op het energiesysteem van een ander. Daardoor kan ik jouw energie lezen en dus ook blokkades waarnemen. De plek in het lichaam waar een blokkade zich bevindt, zegt mij iets over het thema dat eraan gekoppeld is.

Chakra’s, aura en intuïtie

De onderliggende theorie die ik toepas is de eeuwenoude Indiase leer over chakra’s en theorie over ons aura; het energieveld om jou heen. Daar vinden we oorzaken en ook antwoorden die helpen bij jouw proces. Tijdens de sessies gaan we heel intuïtief te werk en streven we naar "ik voel" in plaats van naar "ik denk". 

Zelfhelend vermogen

Ik ben geen genezer. Alles is bedoeld om jouw zelfhelend vermogen te stimuleren. Ik ondersteun je bij het verkrijgen van inzichten en de vaardigheden die helpend zijn voor jouw eigen proces.

Vragen over energetisch coaching?

Plan een vrijblijvende online kennismaking van 20 minuten in! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.