top of page

Wat is energetisch coaching

bij Praktijk Senang?

Mijn overtuiging is dat alles energie is. Elk mens bezit een eigen energiesysteem. De doorstroming in dat systeem kan gaan haperen door energieblokkades.

Die blokkades ontstaan als gevolg van ingrijpende gebeurtenissen in je leven zoals een traumatische ervaring of het verlies van een dierbare. Het komt ook vaak voor dat blokkades zich opbouwen door overtuigingen over hoe je moet leven, zonder je af te vragen of die overtuigingen wel van jou zijn. Denk aan je opvoeding of de omgeving waarin je bent (op)gegroeid en hoe jij je daaraan hebt aangepast.

Alles is energie

Praktijk Senang reiki.jpg

Tijdens een sessie

Zie mij als een "reguliere" coach met een extra vaardigheid: ik stem mij gedurende de sessie af op jouw energie en kan die waarnemen. Dat is geen paranormale gave, maar iets wat iedereen die ervoor open staat kan trainen. Ook speelt intuïtie een grote rol. 

Vrijwel elke sessie raak ik je schouders aan en soms ook het hoofd, het hoge borstgebied, rug, knieën en voeten.

 

Voor zowel de energetische afstemming als aanrakingen vraag ik vooraf je toestemming. Ook zonder aanraking kan ik mijn werk als coach doen.

Behandelmethoden die vaak aan bod komen zijn:

  • Gesprekstherapie

  • Energie voelen

  • Meditatie visualisatie

  • Energetisch healing (waaronder Reiki)

Vragen over energetisch coaching?

Klik hieronder en vraag een vrijblijvende online kennismaking aan van 20 minuten via het contactformulier. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

bottom of page