Mijn coachingsgebieden

Relatie met jezelf

Ik begeleid jou in het onderzoeken en waar nodig verbeteren van de relatie met jezelf. Wat weet jij eigenlijk van die relatie? Hoe zie jij jezelf en hoe ga je met jezelf om? En in hoeverre is die relatie met jezelf van invloed op jouw dagelijks leven?

Ik durf te stellen dat dit niet waar is: “Je moet eerst van jezelf houden om van een ander te houden.” Ik geloof wél dat relaties met anderen gelijkwaardiger worden als jij meer senang bent met jezelf. Wanneer jij je ruimte in durft te nemen en weet wat je wel en niet wilt. En dit geldt niet alleen voor liefdesrelaties, maar ook voor relaties met vrienden, familie en collega’s. Jouw wensen en grenzen doen ertoe!

Het gaat allemaal om balans

Elk mens heeft kwaliteiten die worden toegeschreven aan mannelijk (yang) en vrouwelijk (yin). Veel vrouwen in de Westerse cultuur zijn van jongs af aan uitgedaagd op die mannelijke eigenschappen; prestatiegericht, competitief, ratio boven gevoel, assertief, onafhankelijk. Terwijl vrouwelijke eigenschappen zoals gevoelig zijn, compassievol, zorgzaam en kwetsbaar te veel op de achtergrond zijn geraakt. De balans is voor iedereen anders. Wij zoeken samen naar de jouwe.

Twijfels, maar toch interesse?

Herken jij jezelf niet direct in één van bovenstaande coachingsgebieden? Of heb je twijfels? Boek dan een gratis online kennismaking met mij. Je bent hier immers niet voor niets terecht gekomen. Ik help je vrijblijvend op weg. 

Relatie met de ander